lauantai 18. tammikuuta 2014

VALMISTUJAISET

Tänään oli mun valmistujaiset, vihdoin!
Tultiin yöksi kotiin ja lähdettiin aamulla sitten Korpilahdelle vanhempieni luokse.

Herätys oli 05:30 ja lähdettiin puoli seitsemän maissa ajamaan.
Valmisteltiin koko aamupäivä juhlia, eniten ruoanlaittoa ja kattamista, siistimistä jonkin verran. Ehdin myös nukkua tunnin verran <3 väsytti.

No joo hypätääs sitten kello kahteen. Vieraita alkoi valumaan meille päin ja viimeisetkin ihmiset tulivat viimeistään puoli kolmeen mennessä. Äiti piti puheen ja kuten tavallista, perus itkut tulee aina! Kertoi koskettavan tarinan siitä, kuinka olin viime tammikuussa nähnyt painajaisen, jossa äitini kuoli. Kerroin siinä unessa ennen hänen kuolemaansa, että "Äiti, mä teen sut ylpeeks ja käyn koulun kunnialla loppuun". Meinashan siinä mullekkin itku tulla, kun katsoin äitiäni, kun hän itki ja puhu itku kurkussa. 

Noh, muuttuihan itku pian nauruksi kun kerrottiin lisää tarinoita, minusta pienenä karkureissulla.
 Karkailin siis kahden vuoden iässä läheiselle heppatallille, pelkät vaipat jalassa.... kyllä, luit oikein, minäkin olin joskus vaippaiässä ;)


Tässä vielä "ei niin valmis" -pöytä. Puuttui vielä perunamuusit, lihat ja kastike :)

Äiti oli ostanu ihanat servetit <3

Syötiin siinä sitten kolmen maissa niin namia ruokaa, että namnam <3 Oli possua, täytteenä savuporotuorejuustoa ja pekonia! salaattia, kylmäsavulohta, itsetehtyä sienisalaattia ja sillitartaria.
Iloisesti kaikki söivät ja tykkäsivät ruoasta.

Minä ja siskoni Ida soitimme sitten yhteisesti ruoan ja kahvin välissä Elton Johnin Your Song -biisin. Ida soitti pianolla ja lauloi, minä komppasin kitaralla ja extempore lauloin kertosäkeet mukana. Ei oltu ollenkaan harjoteltu yhdessä biisiä, koska muutettiin jälleen mielemme perjantai-iltana.. eli yksiksemme harjoittelimme, molemmat tietenkin eri versioita ettei liian helpoksi menisi. 
Iskänikin entisenä musiikkimiehenä oli kuulemma itkenyt ja liikuttunut<3 En muista sitten tiedä, mä vaan katoin lappuja ja soitin ku pelotti.


Noooh, kahvien aika koitti ja syötiin äitin tekemää teemakakkua, eli tarjoilijakaaakkua ;) Täytteenä oli kuningatar- ja valkosuklaamoussea. Ei ollut äklömakeaa, oikeasti hyvää ;)Kahvipöydästä löytyi myös Teemun tekemiä valkosuklaa - karpalokeksejä sekä kaneliässäkeksejä. Tietenkin mehua ja vettä ;)


Tarjoilija-kakku



Sain muutaman lahjan, Guessin kaulakorun ja Guessin korvakorut isäni siskolta <3 äitini siskolta sain ihana "ikkunanpokakehyksen" jossa siis kannen sai auki. Millä sitä sitten kutsutaan, mutta ikkunan näkönen! Sisällä pehmustettu alunen, johon vaikka nuppineuloilla saisi kuvia tms. Se oli ihana <3 

Myös tuli pitkäaikaiselta ystävältäni pussilakanasetti Ikeasta, suklaalevy sekä 20e lahjakortti cittariin! (tää viimenen tulee niin tarpeeseen!!). Sain myös anopiltani kalenterin, jossa on kaksi puukuutiota, joissa numeroita 1-9 ja alapuolella suorakaiteen muotoisia palikkoja, joita on kolme. Jokaisessa lukee kuukauden nimet englanniksi. Ja heiltä myös yhdenlaisen kuvakehyksen, johon saa muutaman pienen kuvan.
Sain myös jonkin verran rahaa.

Jälkitoimituksena tulee äitini ystävältä PartyLiten "Lumottu Metsämaa" -somiste! Se on niin ihana, että meinasin kuolla kun katsoin kortin, jossa oli kuva kyseisestä somisteesta ja luki "lumottu metsämaa -lahja tulee jälkitoimituksena"!

Lumottu Metsämaa -somiste. (Kuva lainattu netistä)

Nämä kaikki lahjat ovat ainutlaatuisia, ja olen niistä kiitollinen <3
Juhlat menivät siis kaikinpuolin hyvin, ruokaa riitti ja tuli meille kauheesti myös mukaan (tervetuloa syömään muutaman päivän sisällä) ja ruoka oli myös hyvää! Siitä kiitokset äitilleni ;)


Tässäpä vielä muutama kuva juhlista :)




Paras ystäväni eskarista asti<3


Tässä Elton Johnia soiteltiin



Rakas<3


Vanhempani mun <3

  
En saanu pakettia auki..... :D


-Janna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsojia käynyt tähän mennessä