maanantai 13. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Anteeks, ei oo tullu tekstiä pitkään aikaan! Joulu meni, uusi vuosi meni.... ei oo kerenny saatika muistanu :( Mä en edes tehnyt mitään uuden vuoden lupausta, rikkoisin sen kuitenkin 8)

Mä tosiaan valmistuin joulun alla, nyt oon yrittäny ahkerasti etsiä töitä.. välillä mietin miksen asu jossain Tampereella, kun siellä olis niin paljon valinnan varaa. Tällä hetkellä Jyväskylässä ei ole juuri mitään, pariin paikkaan oon saanu laitettua hakemukset. 

Valmistujaisjuhlat lähenee, ovat nyt tulevana lauantaina. Löysin ihanan mekon Vero Modasta -70% = 12,98€, jota en olis koskaan kuvitellut laittavani päälle! Siitä en viitsi kuvaa edes vielä laittaa ennakkoon, laitan sitten, jos ja kun valmistujaisista tulee kuvia :)  Ostin mekon kanssa myös ihanan korun ♥



Tämä ihanuus löytyi uudesta koruliikkeestä, Plicosta! Huippu ihania koruja siellä! Löysin -60%, ei jääny hintaa kun reilut 4€ :)  En oo koskaan innostunut "massiivisista" koruista, missä on isoja yksityiskohtia.. päätin kokeilla jälleen jotain uutta :) Ostin myös vähän turhan isot timanttikorvikset mun venytysten viereen, kaikki kun näyttää pieneltä kaupassa.





Micksistä löysin tommosen ihanan paidan ♥ En ois tommostakaan kuvitellut koskaan laittavani päälleni :) mut ikävä kyllä, rakastuin tuohon ensisilmäyksellä. Kympillä luokseni saapui <3 Yksityiskohtina pieniä "timantteja"

Dimskut ei aja oikeuttaan kameran kautta


--------------


Meiltä löytyy kotoa tällä hetkellä niin paljon tunnelmaa <3 Parasta kynttiläaikaa, eipähän mee ainakaan sähköjä ;) 

Kynttilät Ikeasta! Sieltä sais super edullisesti pitkiä lyhtykynttilöitä, lähimpään Ikeaan vaan harmillisesti 140km :(
 
Mä oon ihan kynttiläfriikki. Voisin täyttää kodin pelkillä kynttilöillä ja poltella niitä aina iltaisin, tulis ihana tunnelmavalo ♥  Puttipajassa oli kaikki tuotteet -50%, arvatkaa vaan ostinko vähillä rahoillani sieltä kaksi Mustikan tuoksuista 10cm kynttilää :) sopi värinsä puolesta meidän sohviin, eikä tuoksukaan ole paha :)


Yksi joululahjoistani, Iittalan kirkkaat kivituikut! Kiitos äiti ♥

Saimme myös vihdoin oikeaa valoa meidän eteiseemme. Marraskuussa tähän muutimme, mutta valaisinta ei ollut eikää löytynyt eikä ollut rahaa. Noh, muutama päivä sitten postiluukusta ilmaantui Anttilan mainos..... löydettiin sieltä niin unelmavalaisin, että me haluttiin se keinolla millä hyvänsä ♥ Ei siihen kuitenkaan kauheesti vaadittu, Teemun äiti ehotti sitä tuparilahjaksi, koska meille ei semmosta vielä oltu ostettu :) 


 
Tällä ei hintaa ollut juuri mitään! Normaali hinta oli 149,90€ ... ja alennettuna VAIN 50€ ♥ tämä on se isoin niistä kolmesta eli olikohan 36cm :) Tää on vaan niin jotain tämmöselle harakalle <3__<3 Rakastan blingiä yli kaiken, Teemu ei ole moksiskaan.. taitaa vähän itekkin tykätä ;) Tämä on mun ehdoton suosikki tällä hetkellä meijän asunnosta! Vaikka uusittiin vähän meidän keittiötäkin, tämä vie kaiken <3




Meidän keittiötä uudistettiin DC-Fixillä, kontaktimuovilla toisinsanoen. Etolasta löydettiin musta marmori-kontaktimuovi. Laitettiin välitilaan, koska en tykännyt yhtään laatoista, mitä tässä asunnossa on. Helppo, nopea ja "halpa" investointi, jos haluaa pientä uudistusta :) Etolassa tämä maksoi 8,60/2m. Ostettiin kolme rullaa, jouduin kuitenkin myöhemmin käydä ostamassa yhden rullan lisää, koska jämäpaloja jäi kolme, jokainen noin 70cm pitkiä... tarvittiin 90cm ja haluttiin jäädä mahdollisimman vähillä saumoilla.


Eli ennen oli tuommoiset valkoiset, missä keskellä meni vaaleansinisiä kaakeleita. Hyi yäk.
Mun mielestä tuli jotenkin tosi yleellinen tuosta keittiöstä kun vedettiin mustaksi! Mä tykkään, vaikka eka valittelin ja voivottelin mustaa... ajattelin että ainoat keittiön valot, mitkä on nuo loisteputkilamput kaappien alla, ei pysty valaisemaan mustaa vasten. Eipä tuo kummoisesti ole muuttunut, hyvin vieläkin näkee :)


Nyt tuli niin paljon asiaa, ettei enää kykene ! Jos yrittäis taas kirjotella enemmän :) 
Hyvää uutta vuotta teille kaikille <3


-Janna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsojia käynyt tähän mennessä