perjantai 18. lokakuuta 2013

Ruoka on hyvää ja se näkyy..

Hei taas pitkästä aikaa!

Tehtiin Tempsun kanssa vähän välipalaa muuton keskelle. Löysin helpon ja hyvän välipalareseptin, ollessani Kirjatorilla viime jouluna töissä. Sopii koko perheelle ja reseptiä voi myös muuttaa hieman oman maun mukaan.

Nämä herkut ovat Kinkku-subeja nimeltään.



Me ite tykätään tosi paljon tosta Créme Bonjour'in Yrttitarha-tuorejuustosta. Voit myös käyttää haluamaasi tuorejuustoa, kuten ruohosipuli, aurinkokuivattu tomaatti jne.
Jätetään myös toi persilja pois.
Mutta tuossa resepti, kannattaa kokeilla vaikka iltapalana! Hieman laittelen kuvia tekovaiheista.


Oikeasti tähän käytetään Pågen Oivallus! Subs -leipiä, mutta ne oli tällä kertaa loppuneet kaupasta. Päädyimme siis esipaistettuihin vehnä-sämpylöihin.


Sämpylän voit voidella myös oivariinilla (tai sillä mitä käytät). Laitettiin lämpöisen sämpylän pohjalle hieman juustoraastetta ja päälle salaatinlehtiä.



Salaattien päälle laitoimme kinkkutahnaa, joka sisältää siis tuorejuustoa, paprikaa, kurkkua ja palvikinkkua. Lisäsimme tahnaan myös hieman rouhittua mustapippuria sekä paprikajauhetta.


Lopuksi laita tomaattikuutioita, tai kirsikkatomaateista leikattuja siivuja päälle ja nauti! (Ripottele myös hieman juustoraastetta)



Oh god mikä makuelämys. Nyt nauttimaan!
Jos päädytte tekemään näitä, kertokaa mitä piditte :-)

-janna

2 kommenttia:

Katsojia käynyt tähän mennessä