tiistai 28. tammikuuta 2014

PARTYLITE

Ihanaa, Partylite-tilaukset saapuivat vihdoin! Odotettiinhan niitä kolme viikkoa :) Oli kuulemma Hollannissa vilkas alkuvuosi! Ruuhkaa ollut Partylite-tilauksissa.

Olin siis Emäntänä kutsuissa, meillä pidettiin kutsut 4.1.2014 :) Meillä tuli muutama ihminen (no eiku elukka) käymään, kaverini Heidi, äitini (ja iskä sivussa syömässä tarjoiluita) ja hänen ystävänsä Heli, Teemu ja hänen äitinsä. (Ei vissiin muita ollutkaan? :D) Noh, kutsuja tuli pitämään iki-ihana Susanna, Vemmelsäärestä! Aloitti Partylite-konsulttina vasta vähän aikaa sitten, muistaakseni meillä oli ensimmäiset kutsut :)  Siinä sitten kutsujen pääteeksi kaikki ketkä halusivat, tekivät tilauksia ja söivät ihania herkkuja, mitä laitoin tarjolle.


 Nyt iso pahvilaatikko saapui mun luokse kotiovelle asti :)

Sori, olin innokas ja kerkesin avaamaan ja tyhjentämään paketin :D


Jaoin kaikkien lahjat omiin pusseihin, pari pussukkaa tuli. Äitini ystävä oli ostanut minulle valmistujaislahjaksi Lumottu metsämaa -somisteen, josta taisin jossain postauksessa kirjoittaakkin jotain! Tuo somiste on jotain niin täydellistä <3 Siitä tulee mun suosikki!


Pussukat valmiina lähtöön! Tuikkivalaatikosta ei ole vielä varmuutta jääkö minulle vai lähteekö äitilleni ;) Vai pistetäänkö puoliks..



Lumottu metsämaa -somiste


 Sain itse emännänetuna valita kuvastosta mitä vain normaalihintaista, emännälle tulee koko myyntisaldosta.. olikohan se 15% ostosrahaa (Somiste tai kynttilä voi maksaa enemmänkin, mitä sai ostosrahaa, kunhan lisää omia rahoja mukaan). Tilasin sitten Glolite-kynttiläparin, jotka maksoivat muutaman euron vähemmän, mitä ostosrahaa oli. En viitsinyt lisätä omia rahoja mukaan, kun oli muutenkin heikko rahatilanne siinä vaiheessa (Harmi! oisin ostanut kaiken mahdollisen). Glolite on kynttilä, joka valaisee itsensä koko matkalta. Ei siis ole pimeä alhaalta, kuin normaalit kaupan kynttilät :)




Tuon koon; 5cm x 10cm tuoksuna oli vain Valkolumimarja, mutta voi jukra voi tuoksua IRL (in real life) näin hyvältä <3 Rakastuin :) En vain tiedä missä noita polttelisin, kun ei ole oikein mitään alustoja tai kynttiläjalkoja. Täytyy ehkä hommata jossain vaiheessa ;) 


Noh, mä jään tänne oottelemaan iltaa ja pimeyttä, jotta voin taas laittaa kynttilävalaistuksen päälle! Myös kahville on tulossa käymään Teemun vanhemmat :) Ja hänen äitinsä ottaa samalla matkaan oman tilauskassinsa.


Kiitos ja heihei! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsojia käynyt tähän mennessä