maanantai 14. lokakuuta 2013

Liikuntapäivä

Huh! Tänään oon harrastanut niin paljon liikuntaa, että oksat pois :D Siskon kanssa mentiin aamulla puoli 10 aikaan AaltoAlvariin kuntosalille! Ei, en harrasta liikuntaa juuri ollenkaan. Oli raskasta ja voin kertoo, että olin aika hapoilla 1h15min jälkeen. Ja huomenna on paikat kipeenä.

Juoksin (kävelin) aluksi 15min juoksumatolla, kyllä mä siinä hölkkäsinkin parin minuutin verran kerrallaan ehkä kolme kertaa. Siirryin sitten tekemään käsiharjotuksia, parit liikkeet siinä tein 4kg painoilla 3x 10 toistoilla. En osaa niistä selittää sen tarkemmin kun en nimiäkään tiedä :( Sitten tein hieman 8kg kahvakuulalla heilautuksia ja kyykkyjä, myös nostelin vyötärön kohdille jne (kuva 1. mutta ilman alasmenoa)




(kuvat otettu netistä)


Oli kyllä kivaa, vaikken luultavasti oikein liikkeitä tehnytkään :) huomenna se nähdään oonko tehny jotain! Lihakset varmasti kipeenä.

Tänään kävin myös tallilla ratsastamassa Ahvan. Kaverini Miko tuli mukaan, lenkkeili vieressä. Ahva oli taas ihan höhlä. Säikky kaikkea mahdollista, mm. omaa varjoaan. Heitti ensimmäisen pukin mun aikana(?!?). Se oli omituista, koska rouva on jo sen verran vanha ja tukeva etten olis uskonut moiseen. Liekkö johtui ilosta tai kankeudesta. Noh, sitten kun Ahvutti vähän lämpeni niin laukkakin maistui ja sit mentiin lujaa :)
Hih, tallillehan mentiin pyörällä! Eli 3km suuntaansa (6km yhteensä jos et osannut laskea). Tallille tultaessa pihaan tuli naapuritallin Tuuli ja Dizzy! Pitkästä aikaa niitäkin näkee :)




no voi saatana....

Pirteä olo, vaikka olenkin aivan väsy kaikesta touhottamisesta! Palelee aivan mielettömästi; pörrösukat jalassa, lämmintä kaakaota ja lämpöpeitto <3 rakkautta, näin minä aion viettää talvipäivät! Tuolla ulkona alkaa olemaan jo kylmä, tuulee hirmuisesti ja aurinko ei lämmitä :(

Nyt taidan mennä suihkun kautta nukkumaan! kyllä, mua väsyttää niin paljon, että voisin vaikka nukahtaakin.

-janna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsojia käynyt tähän mennessä